Skönhet!

Håll dina make up borstar rena från smuts & bakterier!



Att hålla sina penslar & borstar rena från sminkrester är A och O.
Bakterier kan växa fort om man inte rengör dem noga.
Ett mycket bra sätt som vi använder oss av är vanligt diskmedel tes YES.

Ta en liten droppe Yes i handen, fukta upp penslen/borsten i varmt vatten &gnugga runt i handflatan.
skölj sedan penslen borsten i det varma vattnet. Om du ser att vattnet inte är riktigt rent så gör du bara om proceduren. Låt sedan penslen/borsten torka, gärna så att borsten lutar nedåt .. bra va :D?











'

6 TIPS SOM GER DIG BLANKT HÅR!

1. Ett blankt och glänsande hår börjar alltid med rätt hårvårdsprodukter. Välj därför alltid schampo och balsam efter din hårtyp.

2. Vill blanda till din egna glans-bomb för håret? Blanda en tesked honung med 500 ml varm vatten. Tvätta ditt hår som vanligt men istället för balsam, skölj håret med din honungsblandning. Styla sedan som vanligt – utan att skölja ur innan!

3. Balsam är ditt blänkande hårs bästa vän. För bästa effekt, kamma igenom produkten i ditt blöta hår, från topparna och uppåt. Låt verka i trettio sekunder och skölj sedan ur det med kallt vatten. 

4. Glänsande hår börjar med välmående hårstrån. Se därför till att du använder hårinpackning åtminstone en gång i veckan.

5. Vad du äter påverkar också hur ditt hår mår och ser ut. För glänsande svall, ät mycket lax, makrill och anjovis eftersom de innehåller mycket olja. Oljan återfuktar varje hårstrå och får ditt hår att se friskt och välmående ut.

6. Nödlösningen stavas glansspray. Investera i en bra glansspray som du sprayar direkt på en välkammad, stylad frisyr. Voila!













Kommentarer
Postat av: My

Vill du vinna en FET länk för mina 100-250 läsare?

Tryck då på länken här nedanför så står det hur du ska göra.



http://mycorneliasofiakrave.blogg.se/2012/april/vinn-en-fet-lank.html#comment

2012-04-27 @ 20:59:21
URL: http://mycorneliasofiakrave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0